Minimog Preloader
Gratis stroom verbruiken in de avonduren én het overvolle stroomnet verlichten? Ontdek onze A-merk thuisbatterij!

Bliq batterij

Bliq batterij

Verdien geld aan jouw stroom

bliq thuisbatterij aansturen

Met een slimme thuisbatterij aangestuurd door Bliq

Geheel automatisch met de thuisbatterij (ook wel thuisaccu genoemd) elektriciteit inkopen, verbruiken en verkopen. Alleen in combinatie met een dynamisch energiecontract bij een energieleverancier naar keuze. Door in stroom te handelen bespaar jij gemiddeld €42 tot €124 per maand op de energierekening. En heb jij áltijd de goedkoopste stroom van de dag. Ook geschikt voor huishoudens zonder zonnepanelen

 

Meer weten?

Hoe werkt het?

Bliq is sinds 2019 een Nederlandse aanbieder van slimme software voor batterijen. Als Bliq-gecertificeerde installateur regelen wij samen voor jou de beste combinatie tussen zelf opgewekte zonnestroom, dynamische uurprijzen en jouw verbruik. Zo zorgen wij ervoor dat jij geheel automatisch de meest groene stroom van de dag verbruikt en daar ook nog eens op kan verdienen.

automatisch handelen in stroom

 Bliq geeft jouw thuisbatterij de opdracht om te laden wanneer de prijzen goedkoop zijn. Later op de dag, wanneer de prijzen hoog zijn, krijgt de thuisbatterij van Bliq de opdracht om te ontladen en de stroom terug te geven aan het elektriciteitsnet. Je verkoopt jouw goedkoop ingekochte stroom dus voor een hogere prijs. Zo behaal je dagelijks een positief resultaat met een thuisbatterij.

monitor thuisbatterij

Bliq zet je batterij slim aan het werk. Zo gebruik jij altijd de goedkoopste stroom van de dag. Bekijk realtime wat de resultaten hiervan zijn via de Bliq-app.

Bliq leest ook oudere zonnepanelen systemen uit. Zij nemen de opwek mee in het algoritme. Zo hoef jij niet alles te vervangen.

Hoe kan ik starten met geld verdienen aan een thuisbatterij?

bliq batterij
1. Vraag een offerte aan voor een nieuwe thuisbatterij

Als gecertificeerde aanbieder en installateur verzorgen wij van A tot Z de levering en installatie van een geschikte thuisbatterij om mee te handelen in stroom. 

Wij zorgen voor een batterij die wordt gevuld met groene stroom op de goedkope momenten van de dag. Dit kan ook deels of volledig gratis groene stroom zijn als jij die overdag opgewekt hebt met jouw zonnepanelen. Zodra de energieprijs piekt, bijvoorbeeld in de avonduren, dan verkoopt de batterij jouw opgeslagen stroom.

Zo bespaar jij dagelijks op de energiekosten. 

geschikte thuisbatterij Bliq
Al een thuisbatterij?

Heb je al een geschikte thuisbatterij en wil je deze inzetten om meer ruimte te maken voor groene stroom op het net én besparen op je energierekening? Met onze Bliq aansturingspakketten upgraden wij jouw batterij naar een slim aangestuurde batterij. 

Niet enkel alleen je batterij opladen wanneer de zon schijnt en later deze stroom in je huis gebruiken, maar het gehele jaar door stroom in- en verkopen op de beste momenten. Zelfs in de winter.

bliq vanger
2. Neem een Bliq abonnement

Door je stroom slim in te kopen en te verkopen, kun je dagelijks geld verdienen met je thuisbatterij en daarmee flink besparen op je totale energiekosten. Zo verdienen Bliq klanten gemiddeld €42 tot €124 per maand. Het Bliq-abonnement zelf kost maar €7,- euro per maand (€17,- euro per maand voor thuisbatterijen met een opslagcapaciteit meer dan 16 kWh) en is maandelijks opzegbaar.

Alle winst die jij uit jouw thuisbatterij haalt is volledig voor jou. 

dynamische energieleveranciers
3. Stap over op een dynamisch energiecontract

Om in stroom te kunnen handelen, is het noodzakelijk dat jij deze kan inkopen op basis van dynamische energieprijzen. Dit kan via een energieleverancier naar keuze, bekijk ook onze energievergelijker

Met een dynamisch energiecontract fluctueren de prijzen van jouw stroom elk uur. Zo profiteer je van deze schommelingen door te laden op goedkope momenten, dit in huis te gebruiken, en het overschot te verkopen wanneer de prijs hoog staat.

Dit is niet mogelijk met een variabel energiecontract, aangezien de prijzen daar niet per uur verschillen en we daar dus niet op kunnen aansturen.

Bij ons zit je goed voor de installatie van een (Bliq) thuisbatterij

erkend installatiebedrijf

Voor de volledige aanschaf, levering en installatie van een (Bliq) thuisbatterij ben je bij EnergielabelA.nl op het juiste adres. Wij zijn een vertrouwd merk en door de belangrijkste partijen en kwaliteitsbeoordelaars uit de markt erkend als een gekwalificeerde aanbieder en installateur van thuisbatterijen.

Bij ons kies jij voor betrouwbare thuisbatterijen van de hoogste kwaliteit, het veiligst geïnstalleerd, snel terugverdiend en met de meest uitgebreide garanties. 

 

Er zijn verschillende batterij technieken op de markt. Met name het materiaal waaruit ze bestaan is verschillend. Wij maken gebruik van LFP batterijen, omdat dit de meest veilige en duurzame batterijen zijn. Ze gaan lang mee en bestaan uit materialen die zonder grote milieubelasting gedolven kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld geen kobalt in verwerkt.

De Bliq-vanger is de datalogger waarmee we de omvormer en de slimme meter uitlezen en commando’s naar de batterij-omvormer kunnen sturen. De Bliq-vanger wordt aangesloten op de slimme meter en op jouw thuisbatterij-systeem.