Minimog Preloader
September Actie: 10% korting op onze premium Zwitserse zonnepanelen

Over ons

Over ons

Leer ons kennen..

energielabela.nl

Als een duurzaam gedreven onderneming

Van Europese zonnepanelen en laadpalen tot aan energie-advies en energielabels, wij zetten ons maximaal in om duurzaam en verantwoord energie naar woningen en kantoorgebouwen te krijgen.

Als een erkende en gecertificeerde A-installateur

Wij zijn een vertrouwd merk, geen cowboys. Met ons kies je voor jouw belang als huis- of pandeigenaar voorop. Ondersteund door opnames in kwaliteitsregisters zijn wij door de belangrijkste partijen en kwaliteitsbeoordelaars uit de markt erkend als een betrouwbare, gecertificeerde installateur.

erkend installatiebedrijf
Over ons EnergielabelA.nl

Als een toegankelijke werkgever

Als werkgever vinden wij het niets anders dan de norm om medewerkers rechtvaardig en eerlijk te behandelen. En naar waarde en kwaliteit te belonen. Wij signaleren niet alleen de talenten van onze mensen, maar bieden binnen onze organisatie pro-actief opleidingen, begeleiding en groeikansen aan om zo het maximale uit hun kracht, potentie en werkgeluk te halen.

Als een verantwoorde partner

We houden vast aan langdurige, op respect gebaseerde samenwerkingsrelaties met onze belangrijke partners en leveranciers. Wij spreken met hun af dat zij ook ethisch handelen en werken vooral samen met grote, gelijkgestemde A-relaties uit Nederland of andere Europese landen waaronder Zwitserland, Noorwegen, Duitsland en België.

energielabela.nl partners