Minimog Preloader
Gratis stroom verbruiken in de avonduren én het overvolle stroomnet verlichten? Ontdek onze A-merk thuisbatterij!

Werken bij EnergielabelA.nl

Werken bij EnergielabelA.nl

Op zoek naar een duurzame toekomst?

Wil jij werken bij een jonge start-up waar jij ongefilterd jezelf kan zijn en waar jij jouw talenten en kwaliteiten kwijt kan? Beschik jij over de benodigde kennis, disciplines en ervaringen die passen bij een duurzaam energieadvies- en elektrotechnisch installatiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Binnen EnergielabelA.nl heerst een cultuur van broederschap waarin wij sterk zijn gericht op kwaliteit, veiligheid en respect. Onze klanten verdienen uitsluitend de beste en meest veiligste installaties, maar nooit ten koste van jou. Geen één klant of extra euro omzet is belangrijker dan jouw welzijn, veiligheid of gezondheid.  Klanten die zich zeer schofterig of opdringerig gedragen naar onze mensen hoeven wij niet als klant te accepteren.  En omdat wij sterk naar elkaar omkijken is veilig werken bij ons dan ook de norm, hoe tijdrovend of onhandig het soms ook kan zijn. 

Werken bij EnergielabelA.nl voelt niet aan als werken. Er heerst een warme, informele sfeer en er is voldoende tijd en ruimte om tot ontspanning te komen – zolang jij het werk maar levert. Ben jij heel snel klaar met een klus en is de opdracht voor morgen al voorbereid? Dan mag jij wat ons betreft lekker eerder naar huis om tot het einde van je dienst doorbetaald op het terras te zitten of Call of Duty te spelen. In onze loods een potje FIFA tegen de teamleider kan ook, maar alleen onder genot van een biertje of Red Bull. Niet raar opkijken dus als jij bij het sollicitatiegesprek moet kiezen tussen Erling Haaland of Kylian M’Bappé.